-->
The Rogue Prince of Persia: Klasik Bir Macera mı Yoksa Serinin Sonu mu?

Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.

25.04.2024 | ulasufuk

Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak. Peki bu oyundan ne beklemeliyiz? Prince of Persia serisi nereye gidiyor?

Erken Erişim Sürümü Neyi Getiriyor?

Erken erişim sürümünde elbette bazı hatalar ve eksiklikler olması bekleniyor. Ayrıca şu anda oyun Türkçe dil desteğine sahip değil. Ancak Steam platformunda oyunun sayfasında “Oyunda Türkçe dilinin olmadığını ancak gelecekte ekleneceğini lütfen göz önünde bulundurun.” ibaresi yer alıyor.

Klasik Bir Macera mı Yoksa Yeni Bir Deneme mi?

The Rogue Prince of Persia, klasik Prince of Persia oyunlarına benzeyen bir aksiyon platform macerası sunmayı hedefliyor. Oyunda duvarlardan tırmanabiliyor, platformları aşabiliyor ve düşmanları yenmek için karakterinizin becerilerini kullanabiliyorsunuz. Ayrıca oyunda bulmacalar da yer alacak.

Peki Sizin Beklentileriniz Neler?

Siz The Rogue Prince of Persia’dan neler bekliyorsunuz? Oyunun Prince of Persia serisinin gidişatı için ne ifade ettiğini düşünüyorsunuz? Yorumlarda düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


DÜNYA DEVİ MICROSOFT, REDFALL’U TERK EDİYOR!


CD Projekt Red, The Witcher 3: Wild Hunt hayranları için müjdeli bir haber paylaştı!


DÜNYA DEVİ MICROSOFT, BETHESDA’DA BÜYÜK KAPANMALAR YAPIYOR!


PlayStation Plus üyeleri için heyecan verici bir haberimiz var!