-->
Star Citizen’in Alfa Sürümü İçin Güncellenmiş PC Sistem Gereksinimleri!

Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!

16.04.2024 | ulasufuk

Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi! Cloud Imperium Games tarafından geliştirilen oyunun alfa sürümü için gerekli minimum ve önerilen donanım bilgileri paylaşıldı.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

  • Bu gereksinimler oyunun alfa sürümü için geçerlidir. Son sürüm için ilerleyen dönemlerde yeni bilgiler paylaşılabilir.
  • Oyunu çalıştırmak için en az 4GB VRAM’e sahip bir ekran kartı ve Vulkan 1.2 desteği şart.
  • Minimum işlemci: Intel i7 veya AMD Bulldozer
  • Minimum ekran kartı: NVIDIA GTX1060, AMD RX 5700, RX Vega 56, RX 460 veya Intel A380
  • Minimum RAM: 16 GB
  • Önerilen işlemci: 32 GB RAM’e sahip Intel Core i7 veya AMD Ryzen 5
  • Oyunu açamama riski: Sistem gereksinimlerini karşılamayan kullanıcılar oyunu çalıştıramayabilir.

Detaylı Bilgiler:

Cloud Imperium Games’in resmi web sitesinde paylaşılan sistem gereksinimleri sayfasında, işletim sistemi, depolama alanı ve diğer teknik detaylar da yer alıyor. Oyuncular, sistemlerinin bu gereksinimleri karşılayıp karşılamadığını kontrol etmek için bu sayfayı inceleyebilirler.

Star Citizen’a Başlamak:

Star Citizen’ın alfa sürümüne katılmak için oyunun resmi web sitesinden “Pledge” satın almanız gerekiyor. Farklı fiyat seçenekleri ve paketler sunan Pledge sistemi, oyunculara gemi ve oyun içi para gibi çeşitli avantajlar da sağlıyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.