-->
Silent Hill 2 Remake Çıkışa Yakın Olabilir!

Konami tarafından yayınlanan ve Bloober Team tarafından geliştirilen Silent Hill 2 remake oyunu, ESRB tarafından derecelendirildi.

01.04.2024 | ulasufuk

Konami tarafından yayınlanan ve Bloober Team tarafından geliştirilen Silent Hill 2 remake oyunu, ESRB tarafından derecelendirildi. Bu derecelendirme, oyunun yakın zamanda çıkış yapabileceğini gösteriyor.

ESRB Derecelendirmesi Ne Anlama Geliyor?

ESRB, Kuzey Amerika’da oyunların yaş derecelendirmelerini yapan bir kuruluştur. Oyunların içeriğini inceleyerek hangi yaş grubuna uygun olduğunu belirler. Silent Hill 2 remake oyununun “Mature” (Yetişkin) derecelendirmesi alması, oyunun şiddet, kan ve vahşet içeren unsurlar barındırdığını gösteriyor.

Silent Hill 2 Remake Daha Önce de Derecelendirilmişti

Silent Hill 2 remake oyunu, daha önce Kore Oyun Derecelendirme ve Yönetim Komitesi (GRAC) tarafından da derecelendirilmişti. Bu da oyunun birden fazla bölgede çıkış yapacağını ve global bir lansman planlandığını gösteriyor.

Oyunun Fragmanı Eleştiri Almıştı

Silent Hill 2 remake oyununun yakın zamanda yayınlanan fragmanı, bazı oyuncular tarafından eleştirilere maruz kaldı. Eleştirilerde oyunun aksiyon sisteminin zayıf olduğu ve orijinal oyuna sadık kalmadığı belirtildi.

Bloober Team Eleştirilere Cevap Verdi

Bloober Team’in başkanı, oyunun fragmanının gerçeği tam olarak yansıtmadığını ve oyunun tam sürümünde daha fazla içeriğin yer alacağını söyledi.

Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi

Silent Hill 2 remake oyununun resmi bir çıkış tarihi bulunmuyor. Ancak ESRB derecelendirmesi ve diğer gelişmeler, oyunun yakın zamanda çıkış yapabileceğini gösteriyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.