-->
Sea of Thieves’e 2.10.3 Güncellemesi Geldi!

Sea of Thieves için 25 Nisan 2024 tarihinde 2.10.3 sürüm numaralı yeni bir güncelleme yayınlandı.

27.04.2024 | ulasufuk

Sea of Thieves için 25 Nisan 2024 tarihinde 2.10.3 sürüm numaralı yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme ile birlikte PlayStation 5’te erken erişim süreci başlarken, oyunun tüm sürümlerine de yenilikler, hata düzeltmeleri ve daha fazlası eklendi.

Güncellemenin En Önemli Özellikleri:

  • Chest of Fortune’un Geri Dönüşü: Bu efsanevi hazine sandığı artık Fort of Fortune aracılığıyla elde edilebilir. Gökyüzündeki kırmızı kurukafa bulutunu takip ederek sandığı bulabilirsiniz.
  • Yeni Ödüller: Chest of Fortune ganimetini alan oyuncular Fortune’s Favour Commendation ile ödüllendirilecek ve bu da Fates of Fortune Lantern, Spyglass, Compass ve Bucket ekipmanlarının sahibi olmalarını sağlayacak. Reaper’s Chest veya Reaper’s Bounty alan oyuncular da Reaper’s Riches Commendation elde edecek ve Fates of Fortune Banjo ve Drum ekipmanlarının kilitlerini açabilecekler.
  • Düşman Dengeleme: Skeleton Ship ve Megalodon tipi düşmanların karşınıza çıkma oranı düşürülürken, isabet kaydında da iyileştirmeler yapıldı.
  • PC’ye Yeni Animasyon Kalitesi Ayarı: Oyunun PC sürümüne yeni bir animasyon kalitesi ayarı eklendi.
  • Yeni Kozmetik Ögeler: Outpost içerisinde satılmak üzere Seared Forsaken Ashes seti, Wish You Were Here etkinliğinden kozmetikler ve beşinci sezonun kozmetik setleri eklendi.
  • Hata Düzeltmeleri ve İyileştirmeler: Güncelleme, Sea of Thieves oyununda birçok hata düzeltmesi ve iyileştirme de içeriyor.

Türkiye’yi Etkileyen Değişiklikler:

  • Microsoft Store üzerindeki mikro ödeme birimlerinin fiyatlarının bir tık yükseltilmiş olması.
  • Pirate Emporium içerisindeki ganimetleri artık direkt olarak gerçek para ile satın alma özelliğinin kaldırılmış olması. Artık bir şey almak için öncelikle Ancient Coin alıp, onları harcamanız gerekiyor.


Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.