-->
Sea of Thieves: 40 Milyon Korsan Denizlere Açıldı!

Rare tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından yayınlanan korsanlık macerası Sea of Thieves, 40 milyon oyuncuya ulaştı!

18.04.2024 | ulasufuk

Rare tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından yayınlanan korsanlık macerası Sea of Thieves, 40 milyon oyuncuya ulaştı! Bu etkileyici başarı, oyunun 2018 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana kat ettiği hızlı büyümeyi gösteriyor.

Sea of Thieves PS5’e Doğru Yol Alıyor:

40 milyon korsanla dolup taşan Sea of Thieves, yeni maceralara doğru yelken açmaya hazırlanıyor. Oyun, 30 Nisan tarihinde PlayStation 5’te de maceralar sunmaya başlayacak. Bu sayede daha da fazla oyuncu, denizlerde özgürce korsanlık yapabilecek.

12. Sezon Heyecanı Yakında:

Sea of Thieves’in 12. sezonu da yakında geliyor. Yeni sezonda oyuncuları neler beklediğini ise şu anda bilmiyoruz. Rare ekibinin bu konuda yakında bilgiler paylaşması bekleniyor.

Sea of Thieves’in Başarı Hikayesi:

Sea of Thieves ilk olarak Mart 2018 yılında Xbox One ve PC için piyasaya sürüldü. Oyun, o zamandan beri düzenli güncellemeler ve yeni içerikler ile büyüyerek gelişti. 2022 yılında Sea of Thieves’in 15 milyondan fazla oyuncu tarafından oynandığı açıklanmıştı. Bu sayının 40 milyona ulaşması ise oyunun ne kadar popüler olduğunu açıkça gösteriyor.



Popüler Haberler


Zynga, NaturalMotion ve BossAlien ekiplerinin ortak çalışmasıyla geliştirilen oynaması ücretsiz Arena savaş oyunu Star Wars: Hunters’ın çıkış tarihi belli oldu.


Microsoft, 9 Haziran 2024 tarihinde saat 20.00’de (TSİ) Xbox Games Showcase 2024 sunumunun gerçekleşeceğini duyurdu.


Ninja Theory’nin sevilen oyunu Senua’s Saga: Hellblade’in devam oyunu Senua’s Saga: Hellblade 2, 21 Mayıs 2024 tarihinde Xbox Series X/S ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.


Ubisoft tarafından geliştirilen Assassin’s Creed Mirage, 6 Haziran 2024’te iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ve M1 çipi veya daha yenisine sahip iPad Air ve iPad Pro’da yer alacak.