-->
PlayStation’ın Yeni Nesli Bu Etkinlikte mi Tanıtılacak?

Sony, yeni bir PlayStation etkinliği düzenleyeceğini duyurdu! Etkinlikte yeni oyunlar, donanım ve daha fazlası hakkında bilgiler verilecek.

03.04.2024 | ulasufuk

Sony’nin önümüzdeki ay, Mayıs 2024’te yeni bir PlayStation canlı yayın etkinliği düzenleyeceği bildiriliyor. Giant Bomb’dan Jeff Grubb’ın kaynaklardan edindiği bilgilere göre, bu heyecan verici etkinlikte yeni oyunlar, donanım ve daha fazlası hakkında bilgiler verilecek.

Silent Hill 2 Remake’in Çıkış Tarihi Açıklanabilir mi?

Konami tarafından geliştirilen Silent Hill 2 remake’inin ESRB tarafından listelenmesinin ardından Grubb, oyunun çıkış tarihinin bu etkinlikte açıklanabileceğini öne sürüyor. Grubb’ın yorumu şu şekilde:

“Gelecek ay yani Mayıs ayında yeni bir PlayStation etkinliğinin düzenleneceğini duydum. Silent Hill 2 remake projesinin de çıkış tarihi bu etkinlikte açıklanabilir.”

2023 Etkinliğini Hatırlıyor Musunuz?

Hatırlatmak gerekirse, bir önceki PlayStation etkinliği 2023 yılının Mayıs ayında gerçekleşti. 1 saatten fazla süren bu etkinlikte 30’dan fazla oyunun yanı sıra PlayStation portal tanıtımına da yer verildi. Yeni oyun duyuruları arasında Helldivers 2, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, Marathon ve daha fazlası yer alıyordu. Foamstars, Fairgame$ ve Concord gibi bağımsız oyunlar da tanıtıldı.

Mayıs Ayındaki Etkinlikte Neler Bekleniyor?

Mayıs 2024’te düzenlenecek yeni PlayStation etkinliğinde ise şunlar bekleniyor:

  • PlayStation VR 2 için yeni oyunlar ve güncellemeler: PlayStation VR 2’nin çıkış tarihi yaklaşırken, yeni VR oyunları ve mevcut oyunlara VR desteği ekleme planları hakkında bilgiler verilebilir.
  • PlayStation Plus ve PlayStation Now güncellemeleri: PlayStation Plus ve PlayStation Now abonelik servislerine yeni oyunlar eklenebilir veya yeni abonelik seçenekleri sunulabilir.

Etkinliği Kaçırmayın!

Sony’nin Mayıs 2024’te düzenleyeceği PlayStation etkinliği, PlayStation hayranları için kaçırılmayacak bir etkinlik olacak. Etkinliği canlı olarak izlemek için PlayStation’ın resmi Twitch ve YouTube kanallarını takip edebilirsiniz.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.