-->
Papara SuperMassive, Muhteşem Bir Geri Dönüşle LoL 2024 Kış Mevsimi Şampiyonu Oldu!

League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali nefes kesici bir mücadeleye sahne oldu.

07.04.2024 | ulasufuk

League of Legends 2024 Kış Mevsimi’nin heyecan dolu finali 5 Nisan’da gerçekleşti. Büyük finalde Papara SuperMassive ve Beşiktaş Esports karşı karşıya geldi. Beşiktaş Esports’un 2-0 öne geçtiği seride Papara SuperMassive muhteşem bir geri dönüşe imza attı ve 3-2’lik skorla zafere ulaşarak Kış Mevsimi’nin şampiyonu oldu.

Serinin ilk iki maçında Beşiktaş Esports rakibine karşı üstün bir oyun sergiledi ve 2-0 öne geçti. Herkes finalin üçüncü maçla biteceğini düşünmeye başlamıştı. Fakat Papara SuperMassive pes etmedi ve üçüncü maçtan itibaren bambaşka bir oyunla karşımıza çıktı. Serinin kalan üç maçını da kazanan Papara SuperMassive, unutulmaz bir geri dönüşe imza atarak kupayı evine götürdü.

Papara SuperMassive’in bu zaferi birçok açıdan önemli. Takım, 2023 Yaz Mevsimi’nden sonra ikinci kez Türkiye şampiyonu oldu. Ayrıca, EMEA Masters turnuvasında ülkemizi temsil edecek üç takımdan biri oldu.

EMEA Masters turnuvası 15 Nisan Pazartesi günü başlayacak. Avrupa’nın en iyi takımlarının mücadele edeceği turnuvada Papara SuperMassive, Beşiktaş Esports ve Boostgate Esports ülkemizi temsil edecek.

Papara SuperMassive’in Kış Mevsimi zaferi, tüm League of Legends hayranlarını heyecanlandırdı. Takımın EMEA Masters turnuvasında da başarılı olması ve Avrupa’ya adını duyurması bekleniyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.