-->
KOTOR Remake Hayranları Sevinecek: CEO’dan Müjdeli Haber!

Star Wars: Knights of the Old Republic (KOTOR) yeniden yapımı halen geliştirilmekte! Saber Interactive CEO’su Matt Karch, GamesIndustry.biz’e verdiği röportajda

03.04.2024 | ulasufuk

Star Wars: Knights of the Old Republic (KOTOR) yeniden yapımı halen geliştirilmekte! Saber Interactive CEO’su Matt Karch, GamesIndustry.biz’e verdiği röportajda bu müjdeli haberi verdi. Karch, çıkış tarihiyle ilgili bilgi vermese de hayranların “çok heyecanlanacağını” söyledi.

Orijinaline Sadık, Yenilikçi Bir Deneyim

Karch, KOTOR yeniden yapımının “çok büyük bir proje” olduğunu ve orijinal oyuna “sadık kalmak” için çok çalıştıklarını belirtti. Oyunun grafikleri ve oynanışı tamamen yenilenecek, ancak orijinal hikayenin ve karakterlerin korunmasına özen gösterilecek.

Tüm Zamanların En İyilerinden Biri Geri Dönüyor

KOTOR, 2003 yılında BioWare tarafından geliştirilen ve LucasArts tarafından yayınlanan bir rol yapma oyunudur. Oyun, Star Wars evreninin 4.000 yıl öncesinde geçiyor ve Jedi ve Sith arasındaki savaşın hikayesini anlatıyor. KOTOR, tüm zamanların en iyi rol yapma oyunlarından biri olarak kabul edilir ve milyonlarca hayrana sahiptir.

2021’de Duyurulmuştu, Çıkış Tarihi Belli Değil

KOTOR yeniden yapımı, 2021 yılında PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC için duyurulmuştu. Oyunun çıkış tarihiyle ilgili henüz resmi bir bilgi verilmedi.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.