-->
Kingdom Come Deliverance 2 Duyuru Tarihi Belli Oldu! 18 Nisan’da Heyecan Başlıyor!

Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!

13.04.2024 | ulasufuk

Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu! Twitter üzerinden yapılan paylaşımda, 18 Nisan tarihinde yeni bir oyun duyurusu yapılacağı ve hayranlar bu habere oldukça heyecanlı.

İlk Oyun Büyük Başarı Yakalamıştı:

2018 yılında çıkan ilk Kingdom Come: Deliverance oyunu, Orta Çağ teması ve gerçekçi savaş mekaniğiyle büyük beğeni toplamıştı. Oyun, CRYENGINE oyun motoru ile geliştirilmiş ve açık dünyası ile oyuncuları etkilemeyi başarmıştı. İlk oyun hala günümüzde de popülerliğini korumakta ve satılmaya devam etmekte.

Kingdom Come: Deliverance 2 Hakkında Bilinenler:

Sızıntılar ve doğru bilgiler sayesinde, 18 Nisan’da duyurulacak yeni oyunun Kingdom Come: Deliverance 2 olduğu tahmin ediliyor. Oyunun hangi oyun motoru ile geliştirileceği ve içeriğinde neler olacağı hakkında ise şu an için herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Twitter Paylaşımı Heyecanı Arttırıyor:

Deep Silver tarafından yapılan Twitter paylaşımında, arka planda ata binmiş bir şövalyenin silüeti görülüyor. Bu da oyunun Orta Çağ temasını sürdüreceğini gösteriyor. Fragmanın sinematik mi yoksa oyun içi mi olacağı ise henüz bilinmiyor. Oyuncular fragmanın oyun içi olmasını daha çok istiyor.

Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulmasıyla birlikte oyun severler heyecanla bekliyor. Oyunun ilk oyun kadar başarılı olup olmayacağını ise zaman gösterecek.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.