-->
Heyecan Verici Sızıntı! Gelecek Hafta Epic Games’te Ücretsiz Lisa: The Painful Definitive Edition ve Industria!

Epic Games’in cömertliği devam ediyor!

18.04.2024 | ulasufuk

Epic Games’in cömertliği devam ediyor! Gelecek hafta, 25 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında Lisa: The Painful Definitive Edition ve Industria oyunları Epic Games kütüphanenize ücretsiz olarak eklenebilecek. Bu haber, Twitter’da oyun sızıntılarıyla tanınan Billbil-kun tarafından doğrulandı.

Lisa: The Painful Definitive Edition:

Post-apokaliptik bir dünyada geçen bu RPG oyunu, sıra tabanlı dövüşleri ve karanlık atmosferiyle öne çıkıyor. Oyunda, Lisa adında amnezi hastası bir kızı kontrol ediyorsunuz ve onu tehlikeli bir maceraya sürüklüyorsunuz.

Industria:

1980’lerin karanlık Avrupa’sına ışınlanan bu gerilim ve gizem oyunu, etkileyici grafikleri ve sürükleyici hikayesiyle sizi bekliyor. Oyunda, Berlin Duvarı’nın yıkılmasından önce geçen gizemli olayları çözmeye çalışan iki ajan rolündesiniz.

Unutmayın! Ghostrunner, The Big Con ve Town of Salem 2 oyunlarını da 20 Nisan’a kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.



Popüler Haberler


Uzun zamandır beklenen S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, 5 Eylül 2024’te nihayet piyasaya çıkacak.


Tarım ve hayvancılık simülasyonları sevenler için harika bir haberimiz var! Steam Çiftçilik Festivali başladı ve 6 Mayıs 20:00’ye kadar sürecek.


LG Beyaz Eşyalar Abu Dhabi’de gerçekleşen LG Showcase MEA 2024’ün Yıldızı Oldu.


Mobil moba devi Honor of Kings, yeni başlayan High 5 festivalini duyurdu.