-->
Heyecan Verici Bir İddia: Game of Thrones MMORPG Geliştiriliyor Mu?

Game of Thrones hayranları için müthiş bir haber! Güney Koreli oyun şirketi Nexon, diziden ilham alan bir MMORPG (Çok Oyunculu Çevrimiçi Rol Yapma Oyunu) üzerinde çalışıyor olabilir.

29.04.2024 | ulasufuk

Game of Thrones hayranları için müthiş bir haber! Güney Koreli oyun şirketi Nexon, diziden ilham alan bir MMORPG (Çok Oyunculu Çevrimiçi Rol Yapma Oyunu) üzerinde çalışıyor olabilir.

Bu iddia, Redanian Intelligence isimli Game of Thrones hayran sitesi tarafından ortaya atıldı. Sitenin verdiği bilgilere göre oyun, dizinin dördüncü ve beşinci sezonlarında geçecek ve Kuzey Krallığı‘nı merkezine alacak.

Oyunun Özellikleri:

  • Dördüncü ve beşinci sezonlarda geçecek.
  • Kuzey Krallığı’nı ve diğer krallıkları keşfedebileceğiz.
  • Hem erkek hem de kadın karakter seçeneği.
  • The Elder Scrolls Online’a benzer bir oynanışa sahip olacak.
  • 2025 veya 2026 yılında çıkması bekleniyor.

Nexon’un Oyun Geliştirme Deneyimi:

Nexon, Embark Studios tarafından geliştirilen ve yayınlanan The Finals gibi oyunlarla da tanınan bir şirket. Ayrıca, Hasbro, Bandai Namco Holding, Konami ve SEGA Sammy Holding gibi şirketlere yatırımlar yapmasıyla da gündeme gelmişti.

Oyunun Çıkışı Hakkında:

Şu an için oyunun resmi bir duyurusu yapılmadı ve Nexon tarafından da bu iddialar doğrulanmadı. Ancak Nexon’un Bandai Namco Holdings, Square Enix ve Microsoft ile 2032 yılına kadar geçerli olacak, medya markaları için on yıllık video oyun ortaklığı kontratları imzalamış olması, bu iddiaların gerçeğe dönüşme olasılığını artırıyor.

Sonuç:

Game of Thrones MMORPG’nin geliştirilmesi hala bir iddia olsa da, bu haber hayranları arasında büyük heyecan yarattı. Nexon’un bu oyunu gerçekten geliştirip geliştirmediğini zaman gösterecek.



Popüler Haberler


VALORANT tutkunları hazır olun! Riot Games ve ESA Esports iş birliği ile düzenlenen VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 turnuvasının heyecanı başlıyor.


Heyecanla beklenen Beyblade aksiyon oyunu Beyblade X: XONE, nihayet Switch ve PC (Steam) platformları için duyuruldu!


Endonezya yapımı korku oyunu DreadOut, Remastered Collection ile PlayStation 5 ve Nintendo Switch’e geri dönüyor!


19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu PUBG ile buluşuyor!