-->
Heyecan Dorukta! Kingdom Come: Deliverance 2 Bu Yıl Çıkıyor!

Kingdom Come: Deliverance hayranları, sabrınızın mükafatını alma vakti geldi!

18.04.2024 | ulasufuk

Kingdom Come: Deliverance hayranları, sabrınızın mükafatını alma vakti geldi! Warhorse Studios, bugün akşam saatlerinde (TSİ 21:00) heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’yi resmi olarak duyurdu.

Orta Çağ Macerası Geri Dönüyor:

Kingdom Come: Deliverance 2, ilk oyunun destansı hikayesini devam ettirecek. Oyuncular bir kez daha 15. yüzyıl Bohemya’sına geri dönecek ve savaş, entrika ve diplomasi dolu bir dünyada hayatta kalmaya çalışacaklar.

Yeni Fragman ve Detaylar:

Duyuru fragmanı, oyunun muhteşem görsellerini ve heyecan verici oynanışını gözler önüne seriyor. Fragmanda, atlı şövalyeler, kaleler, savaşlar ve daha fazlasını görebiliyoruz.

2024’te PC, PS5 ve Xbox Series X/S’te:

Kingdom Come: Deliverance 2, 2024 yılı içerisinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S platformları için satışa sunulacak.

Oyuncular Neler Bekliyor?

Kingdom Come: Deliverance, gerçekçi tarihi atmosferi, zorlayıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle oyuncular tarafından büyük beğeni toplamıştı. Devam oyunundan da benzer bir deneyim bekleniyor.



Popüler Haberler


Uzun zamandır beklenen S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, 5 Eylül 2024’te nihayet piyasaya çıkacak.


Tarım ve hayvancılık simülasyonları sevenler için harika bir haberimiz var! Steam Çiftçilik Festivali başladı ve 6 Mayıs 20:00’ye kadar sürecek.


LG Beyaz Eşyalar Abu Dhabi’de gerçekleşen LG Showcase MEA 2024’ün Yıldızı Oldu.


Mobil moba devi Honor of Kings, yeni başlayan High 5 festivalini duyurdu.