-->
Fire Flux Esports, VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde İlk Finalist!

VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan doruk noktasına ulaştı.

07.04.2024 | ulasufuk

VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan doruk noktasına ulaştı. Fire Flux Esports, üst tur finalinde Galatasaray Esports’u 2-0 mağlup ederek büyük finale yükselmeyi başardı.

Fire Flux Esports, turnuva boyunca gösterdiği dominant performansla adından söz ettirdi. Galatasaray Esports’u da 2-0’lık skorla mağlup ederek büyük finale adını yazdıran Fire Flux Esports, şampiyonluk için büyük bir adım attı.

Galatasaray Esports ise alt tur finalinde Galakticos ile karşı karşıya gelecek. Bu maçı kazanan takım, 14 Nisan Pazar günü büyük finalde Fire Flux Esports’un rakibi olacak.

Alt turda ise HOWL Esports ve Galakticos karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda Galakticos, 2-0 galibiyet elde ederek alt tur finaline yükselmeyi başardı.

Galakticos ile Galatasaray Esports arasındaki karşılaşma 8 Mart Çarşamba günü saat 18:30’da oynanacak. Karşılaşmanın sonucunda ligin büyük final karşılaşması belli olacak.

VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nin şampiyonunu belirleyecek büyük final karşılaşması ise 14 Nisan Pazar günü saat 18:30’da gerçekleşecek.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.