-->
Fire Flux Esports, VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1’i Kazandı!

VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1’in heyecan verici final karşılaşması 14 Nisan Pazar günü ESA Espor Arena’da gerçekleşti.

16.04.2024 | ulasufuk

VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1’in heyecan verici final karşılaşması 14 Nisan Pazar günü ESA Espor Arena’da gerçekleşti. Fire Flux Esports ve Galakticos takımları, 5 maçlık seri formatında kıyasıya bir mücadeleye giriştiler.

Fire Flux Esports, Seride Galakticos’u 3-0 Mağlup Etti:

Yoğun bir rekabete sahne olan final serisinde Lotus, Bind ve Split haritaları seçildi. Fire Flux Esports, her iki uzatmaya da giden maçta da rakibini domine ederek galibiyet elde etti.

  • Lotus: Fire Flux Esports 13-10
  • Bind: Fire Flux Esports 14-12
  • Split: Fire Flux Esports 14-12

Fire Flux Esports Kupada Hakimiyet Kurdu:

Galakticos, her ne kadar bazı geri dönüşler yaşasa da Fire Flux Esports’un üstün oyununu durduramadı. Fire Flux Esports, serideki tüm maçları kazanarak kupayı evine götürdü.

Sonuç:

Bu zaferle Fire Flux Esports, VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 şampiyonu unvanını kazandı. Takım, turnuvadaki başarısıyla bir sonraki aşamaya da emin adımlarla ilerliyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.