-->
Fallout 4 Avrupa’da En Çok Satan Oyun Oldu! Dizi Etkisini Gösteriyor!

Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!

18.04.2024 | ulasufuk

Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi! GamesIndustry.biz tarafından yapılan açıklamaya göre, oyunun satışları önceki haftaya göre %7.500’den fazla artış göstererek Avrupa’da zirveye yerleşti.

Dizinin Etkisi Net Bir Şekilde Görülüyor:

Fallout TV dizisinin Amazon Prime Video’da yayınlanmasının ardından Fallout 4’te yaşanan bu muazzam artış, dizinin seriye olan etkisini açıkça gözler önüne seriyor. Dizinin 11 Nisan tarihinde Türkiye’de de yayınlanması ve ilk sezonuyla beraber büyük oranda olumlu yorumlar alması, oyunu Avrupa’da daha da popüler hale getirdi.

Sadece Fallout 4 Değil:

Fallout 4’ün başarısının yanı sıra, diğer üç Fallout oyunu da Avrupa’da ilk 10’a girmeyi başardı. Bu oyunlar arasında Fallout 76, Fallout: New Vegas ve Fallout 3 yer alıyor.

Mobil Oyun da Etkilendi:

Fallout dizisinin etkisiyle ücretsiz olarak sunulan mobil oyun Fallout Shelter’da da önemli bir artış yaşandı. Oyunun günlük kazancının 20 bin dolardan 80 bin dolara yükseldiği belirtiliyor.



Popüler Haberler


Uzun zamandır beklenen S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, 5 Eylül 2024’te nihayet piyasaya çıkacak.


Tarım ve hayvancılık simülasyonları sevenler için harika bir haberimiz var! Steam Çiftçilik Festivali başladı ve 6 Mayıs 20:00’ye kadar sürecek.


LG Beyaz Eşyalar Abu Dhabi’de gerçekleşen LG Showcase MEA 2024’ün Yıldızı Oldu.


Mobil moba devi Honor of Kings, yeni başlayan High 5 festivalini duyurdu.