-->
F1 24’ün Heyecan Verici İlk Fragmanı Yayınlandı!

Electronic Arts, F1 24’ün nefes kesici ilk fragmanını ve oyun ile ilgili yeni detayları paylaştı!

18.04.2024 | ulasufuk

Electronic Arts, F1 24’ün nefes kesici ilk fragmanını ve oyun ile ilgili yeni detayları paylaştı! Serinin önceki oyunlarına göre daha erken bir tarihte, 31 Mayıs’ta piyasaya sürülecek olan F1 24, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında oyunculara keyifli yarışlar yaşatacak.

F1 24, EA Sports Dynamic Handling ile Gerçekçiliği Artırıyor:

EA Sports F1 24, oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyacak yeni özellikler sunuyor. En önemli yeniliklerden biri olan EA Sports Dynamic Handling, aracın tekerleğinden dış koşullara kadar her bir durumu gerçekçi bir şekilde yansıtmayı hedefliyor. Tamamen yeni ve yükseltilmiş lastik modelleri, gelişmiş aerodinamik simülasyon unsurları ve yeni motor seçenekleri ile F1 24, yepyeni bir sürüş deneyimi vadediyor.

Dinamik Koşullar ve Gerçekçi Yarış Deneyimi:

F1 24’te her pist farklı bir deneyim sunuyor. Dinamik hava koşulları ve pist sıcaklığı gibi değişkenlere ayak uydurmanız gerekiyor. Bu sayede her tur farklı bir macera yaşayabilir, gerçekçi bir yarış atmosferinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Fragman ve Diğer Bilgiler:

  • Çıkış Tarihi: 31 Mayıs 2024
  • Platformlar: PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC

F1 24, heyecan verici yeni özellikleri ve gerçekçi yarış deneyimi ile motorsporları severleri etkilemeye hazır görünüyor.



Popüler Haberler


Uzun zamandır beklenen S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, 5 Eylül 2024’te nihayet piyasaya çıkacak.


Tarım ve hayvancılık simülasyonları sevenler için harika bir haberimiz var! Steam Çiftçilik Festivali başladı ve 6 Mayıs 20:00’ye kadar sürecek.


LG Beyaz Eşyalar Abu Dhabi’de gerçekleşen LG Showcase MEA 2024’ün Yıldızı Oldu.


Mobil moba devi Honor of Kings, yeni başlayan High 5 festivalini duyurdu.