-->
Eternal Fire, Playoff’a 1 Adım Kaldı! FaZe Clan Karşısında Zorlu Mücadelede!

ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.

27.04.2024 | ulasufuk

ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.

A Grubu’ndan: Astralis ve 3DMAX, B Grubu’ndan ise: Team Vitality ve The MongolZ, Playoff‘lara yükselmeyi garantiledi.

Temsilcimiz Eternal Fire, Playoff‘lara giden yolda FaZe Clan ile karşı karşıya gelecek. Dün gece Fnatic’i 2-1 mağlup ederek orta tur yarı finaline yükselen Eternal Fire, bugün saat 17:30’da FaZe Clan ile 3 maçlık seri formatında karşılaşacak.

Eternal Fire’ın bu maçı kazanması durumunda Playoff‘lara yükseleceğini unutmamak gerekiyor. Mağlubiyet ise alt tura düşmeyi ve Imperial Esports – SAW karşılaşmasının galibiyle Playoff şansı yakalamayı beraberinde getirecek.

FaZe Clan zorlu bir rakip olsa da, Eternal Fire son zamanlarda gösterdiği performansla umut vadediyor. Bu önemli maçta taraftarların desteği de Eternal Fire’a büyük bir güç katacaktır.



Popüler Haberler


Nintendo, geçtiğimiz günlerde yaptığı kazanç açıklamasında Switch konsolunun satış rakamlarını da paylaştı.


Nintendo hayranları için müjdeli haber!


EA SPORTS FC 24 Ultimate Team modunda yer alan kırmızı-beyaz formaya global olarak erişilebiliyor


Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, Anneler Günü hediyelerinin, annelerin içgörüsüyle alınması gerektiğine vurgu yapan bir reklam filmine imza attı.