-->
En Kötü CoD Oyunu Olarak Kabul Edilen Vanguard’ın Satış Sayısı Şaşırttı!

Oyuncular tarafından en kötü CoD oyunu olarak kabul edilen Call of Duty: Vanguard’ın satış rakamları ortaya çıktı.

07.04.2024 | ulasufuk

Oyuncular tarafından en kötü CoD oyunu olarak kabul edilen Call of Duty: Vanguard’ın satış rakamları ortaya çıktı. Eleştirmenlerden ve oyunculardan düşük puan almasına rağmen Vanguard’ın dünya çapında 30 milyon adet sattığı belirtiliyor.

Vanguard, Metacritic’te “karışık ve ortalama” etiketlerine sahip. Oyunun 2. Dünya Savaşı teması ve içerik eksikliği eleştirilerin odak noktasıydı.

Satış rakamları Activision tarafından doğrulandı. Şirketin sosyal medya analisti Brian Hong, Twitter’da Vanguard’ın 30 milyon sattığını açıkladı.

Activision, 30 milyonluk satışa rağmen Vanguard’ın beklentileri karşılamadığını söylüyor. Mayıs 2022’de şirket, oyunun düşük performansını kabul etti ve bunun içerik eksikliğinden ve 2. Dünya Savaşı temasından kaynaklandığını belirtti.

Vanguard, 25. Yıllık DICE Ödülleri’nde Yılın Çevrimiçi Oyunu dahil olmak üzere birçok ödüle aday gösterildi.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.