-->
EA Oyunlarına Zam Fırtınası! FC 24 2.900 TL’ye Fırlıyor!

Electronic Arts (EA), PlayStation mağazasında oyunlarına yaptığı zamlarla oyuncuları şoke etti.

26.04.2024 | ulasufuk

Electronic Arts (EA), PlayStation mağazasında oyunlarına yaptığı zamlarla oyuncuları şoke etti. Zamlar, özellikle ülkemizdeki kur dalgalanmalarının ötesine geçerek büyük tepkilere yol açıyor.

Fiyatlar Neredeyse İki Katına Çıktı!

En çok dikkat çeken zam, spor oyunu FC 24’te gerçekleşti. Oyunun fiyatı 1.400 TL’den 2.900 TL’ye fırladı. Bu da yaklaşık %100’lük bir artış anlamına geliyor. FC 24’ün Ultimate Edition sürümü ise 2.000 TL’den 4.000 TL’ye yükseldi.

Sadece FC 24 Değil!

Zamlanan oyunlar arasında FC 24 ve Dead Space remake’in yanı sıra UFC 5, Star Wars Jedi: Survivor, F1 2023, Wild Hearts, Need for Speed: Heat, Sonic Frontiers, The Last of Us Part I, God of War: Ragnarök, Street Fighter 6 ve daha pek çok oyun yer alıyor.

Zamlar Oyuncuları Öfkelendirdi!

Bu zamlar, oyuncular tarafından büyük bir öfkeyle karşılandı. Sosyal medyada EA’ye yönelik tepkiler çığırından çıktı. Oyuncular, zamların haksız ve kabul edilemez olduğunu savunuyor.

Fiyat Artışlarının Sebebi Ne?

EA, zamların sebebini resmi olarak açıklamadı. Ancak, küresel ekonomik durum ve artan üretim maliyetlerinin zamları tetiklediği tahmin ediliyor.

Oyuncular Ne Yapmalı?

Oyuncular, zamlanan oyunları satın almadan önce bir süre beklemeyi ve fiyatların tekrar düşmesini ummayı tercih edebilir. Ayrıca, alternatif oyun platformlarını ve indirim dönemlerini de takip edebilirler.



Popüler Haberler


Nintendo, geçtiğimiz günlerde yaptığı kazanç açıklamasında Switch konsolunun satış rakamlarını da paylaştı.


Nintendo hayranları için müjdeli haber!


EA SPORTS FC 24 Ultimate Team modunda yer alan kırmızı-beyaz formaya global olarak erişilebiliyor


Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, Anneler Günü hediyelerinin, annelerin içgörüsüyle alınması gerektiğine vurgu yapan bir reklam filmine imza attı.