-->
Dragon’s Dogma 2 için Muhteşem 4K Doku Paketi Yayınlandı!

Dragon’s Dogma 2 için 8 GB boyutunda yeni bir 4K doku paketi yayınlandı.

07.04.2024 | ulasufuk

Dragon’s Dogma 2 için 8 GB boyutunda yeni bir 4K doku paketi yayınlandı. Mod geliştiricisi Nvidiaforever2 tarafından hazırlanan bu paket, oyunun ortamlarını inanılmaz derecede güzelleştiriyor.

Paket, ortamların dokularını 4K’ya yükseltiyor ve oyuna yepyeni bir görünüm kazandırıyor. Daha önce yayınlanan doku paketleri dokuları iki katına çıkarırken, bu paket daha da ileriye gidiyor ve dokuları dört katına çıkarıyor.

Yeni 4K doku paketi diğer paketlerle uyumlu çalışıyor. Bu sayede oyunu daha da güzelleştirmek için birden fazla doku paketi kullanabilirsiniz.

Mod geliştiricisi Nvidiaforever2, paketin öncesi ve sonrası karşılaştırmalarını da paylaştı. Bu karşılaştırmalara bakarak paketin oyuna nasıl bir etki ettiğini görebilirsiniz.

Eğer Dragon’s Dogma 2’yi daha da güzelleştirmek istiyorsanız, bu 4K doku paketini kesinlikle indirmelisiniz.

Orijinal

Yükseltilmiş

Orijinal

Yükseltilmiş 

Orijinal

Yükseltilmiş



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.