-->
Cyberpunk ve The Witcher Mobil Cihazlara mı Geliyor?

Popüler oyun serileri Cyberpunk ve The Witcher’ın mobil oyunlara uyarlanacağı yönündeki haberler heyecan yarattı.

01.04.2024 | ulasufuk

Popüler oyun serileri Cyberpunk ve The Witcher’ın mobil oyunlara uyarlanacağı yönündeki haberler heyecan yarattı. CD Projekt RED’in 2023 mali yılı kazanç konferansında yöneltilen bir soruya verilen cevap, bu iki ikonik serinin mobil platformlarda boy gösterebileceğini gösteriyor.

Konferansta bir dinleyici, stüdyonun ortak CEO’su Michał Nowakowski’ye “Büyük IP’lerinizden herhangi birisini mobil oyunlar yapmak için başka bir stüdyoya lisanslamayı düşündünüz mü?” sorusunu yöneltti.

Nowakowski’nin cevabı ise şu şekilde oldu: “Cevap oldukça basit. Evet, böyle bir hamleyi düşünüyoruz. Halihazırda mobil tarafta geliştirme yapan bazı stüdyolar ile görüşüldüğünü ancak henüz açıklanması gereken bir şeyin olmadığını da belirtiyor.”

Cyberpunk serisi daha önce mobil platformlarda herhangi bir projede yer almazken, The Witcher serisinin bazı yan oyunlarını mobil cihazlarda görme şansına erişmiştik. Örneğin, popüler kart oyunu Gwent’i iOS ve Android cihazlarda oynamak mümkündü. 2021 yılında piyasaya sürülen The Witcher: Monster Slayer ise 2023 yılında kapatıldı.

CD Projekt RED’in mobil oyunlara yönelik planları hakkında şu an için net bir bilgi olmasa da, bu hamle her iki seri için de yeni bir hayran kitlesi yaratabilir ve büyük bir başarı sağlayabilir.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.