-->
Cities: Skylines 2’nin Beach Properties DLC’si İçin Para İadesi Yapılıyor!

Cities: Skylines 2’nin Beach Properties DLC’si, son derece olumsuz eleştiriler almasının ardından ücretsiz hale getirildi ve satın alanlara para iadesi yapılıyor.

18.04.2024 | ulasufuk

Cities: Skylines 2’nin Beach Properties DLC’si, son derece olumsuz eleştiriler almasının ardından ücretsiz hale getirildi ve satın alanlara para iadesi yapılıyor.

Geliştirici Colossal Order, DLC’nin içerik ve diğer unsurlar bakımından yetersiz kaldığını kabul etti. Beach Properties paketi, 25 Mart’ta piyasaya sürüldükten sonra Steam’de büyük oranda “Olumsuz” yorum aldı.

DLC’nin ana oyuna dahil edilmesi ve ücretsiz hale getirilmesi kararı alındı. Bu sayede, Cities: Skylines 2 sahipleri, yeni içeriğe ücretsiz olarak erişebilecek.

Satın alanlara para iadesi yapılıyor. DLC’yi satın alıp iade etmek isteyen oyuncular, Steam üzerinden iade işlemini gerçekleştirebilir.

Cities: Skylines 2, Ekim 2023’te PC için piyasaya sürülmüştü. Oyun, lansmanında çeşitli teknik sorunlarla karşılaşmıştı. Geliştirici ekip, o zamandan beri performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri üzerinde çalışıyor.

Bu gelişme, Colossal Order’ın oyunculara karşı duyarlılığını gösteriyor. Geliştirici ekip, hatalarını kabul ederek sorunu düzeltmek için hızlı bir şekilde harekete geçti.



Popüler Haberler


Uzun zamandır beklenen S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, 5 Eylül 2024’te nihayet piyasaya çıkacak.


Tarım ve hayvancılık simülasyonları sevenler için harika bir haberimiz var! Steam Çiftçilik Festivali başladı ve 6 Mayıs 20:00’ye kadar sürecek.


LG Beyaz Eşyalar Abu Dhabi’de gerçekleşen LG Showcase MEA 2024’ün Yıldızı Oldu.


Mobil moba devi Honor of Kings, yeni başlayan High 5 festivalini duyurdu.