-->
Blizzard BlizzCon 2024’ü İptal Etti!

Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.

27.04.2024 | ulasufuk

Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek. Blizzard Entertainment tarafından yapılan resmi açıklamada, 2024 yılı için herhangi bir BlizzCon etkinliği planlanmadığı doğrulandı.

Peki Neden İptal Edildi?

Blizzard, iptal kararının arkasındaki sebepleri net bir şekilde açıklamıyor. Geçtiğimiz yıl yapılan değerlendirmeler sonucunda bu yılki sunumun iptal edilmesi gerektiğine karar verildi.

Blizzard’ın Açıklaması:

“Blizzard olarak BlizzCon’u 2024’te düzenlememe kararı aldık. BlizzCon hepimiz için çok özel bir etkinlik ve birçoğunuzun dört gözle beklediğini biliyoruz. Dolayısıyla bu kararı almak hiç de kolay olmadı. Şu anda bu yıla farklı bir şekilde yaklaşıyoruz ve gelecek yıllarda mevcut etkinliğimizi geri getirmek için heyecanla olduğumuzu da dile getirmek istiyoruz.”

Peki BlizzCon Gelecekte Geri Dönecek mi?

Blizzard, resmi açıklamasında BlizzCon’u gelecekte geri getirmek istediklerini belirtiyor. Bu durum, 2025 veya daha sonraki bir yılda BlizzCon’un yeniden düzenlenebileceği anlamına geliyor.

Bu Haber Hakkında Düşünceleriniz Neler?

Siz bu haberi nasıl yorumluyorsunuz? BlizzCon’un iptal edilmesi sizi üzdü mü? Yorumlarda düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


Nintendo, geçtiğimiz günlerde yaptığı kazanç açıklamasında Switch konsolunun satış rakamlarını da paylaştı.


Nintendo hayranları için müjdeli haber!


EA SPORTS FC 24 Ultimate Team modunda yer alan kırmızı-beyaz formaya global olarak erişilebiliyor


Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, Anneler Günü hediyelerinin, annelerin içgörüsüyle alınması gerektiğine vurgu yapan bir reklam filmine imza attı.