-->
Bilim Kurgu Açık Dünya Aksiyon RPG’si GALIX: New Horizons PS5 ve PC’ye Geliyor!

Geliştirici Magicfish Games, bugün bilim kurgu açık dünya aksiyon RPG’si GALIX: New Horizons’ın PlayStation 5 ve Steam aracılığıyla PC’ye geleceğini duyurdu.

27.04.2024 | ulasufuk

Geliştirici Magicfish Games, bugün bilim kurgu açık dünya aksiyon RPG’si GALIX: New Horizons’ın PlayStation 5 ve Steam aracılığıyla PC’ye geleceğini duyurdu. Oyunun çıkış tarihi ise şu an için belirsizliğini koruyor.

Uzak bir gelecekte geçen GALIX: New Horizons’da, insan uygarlığı çökmüş ve Dünya yepyeni bir yaşamla dolmuştur. Bu açık dünya ARPG’sinde cesur Hailey’yi kontrol ederek gizem ve macerayla dolu bir yolculuğa çıkacaksınız. Bilinmeyene doğru ilerlerken kendi fantastik hikayenizi yazacaksınız.

Milyarlarca yıl sonra insanlığın gelişmiş uygarlığı yıkılmış ve Dünya, yeni ekosistemlerle bakir bir dünyaya dönüşmüştür. Bu gizemli ve sürekli değişen dünyada cesur bir kız, eski dünyadan kayıp bir arkadaşını bulmak için heyecan verici bir maceraya atılacaktır.

Oyunda:

  • Çeşitli manzaralarla dolu geniş bir dünyayı keşfedebilirsiniz.
  • Kadim kozmik enerjiyle titreşen yenilenmiş topraklardan, çarpıcı Gökkuşağı Dağları’na ve temel enerjilerle beslenen mistik Kızıl Diyarlara kadar, hayret uyandıracak çok çeşitli ekosistemlerle karşılaşacaksınız.
  • Heyecan verici bir hikaye ve sürükleyici görevler sizi bekliyor.
  • Güçlü yeteneklerinizi ve silahlarınızı kullanarak düşmanlarla savaşabilirsiniz.
  • Kendi oyun tarzınıza göre özelleştirebileceğiniz bir karakter geliştirme sistemi mevcut.
  • Gizemli ve unutulmaz bir dünyayı keşfedin.

GALIX: New Horizons, bilim kurgu ve açık dünya aksiyon RPG’lerini seven oyuncular için heyecan verici bir seçenek gibi görünüyor. Oyunun çıkış tarihi hakkında daha fazla bilgi için Magicfish Games’in resmi web sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.


Duyuru Videosu 



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.