-->
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor! Kar Temalı Kart Destesi Deneyimi 11 Nisan’da Başlıyor!

Chucklefish tarafından yayınlanan ve Deadpan Games tarafından geliştirilen taktik tabanlı kart destesi oluşturma oyunu Wildfrost, 11 Nisan’da iOS ve Android mobil cihazlar için geliyor.

28.03.2024 | ulasufuk

Chucklefish tarafından yayınlanan ve Deadpan Games tarafından geliştirilen taktik tabanlı kart destesi oluşturma oyunu Wildfrost, 11 Nisan’da iOS ve Android mobil cihazlar için geliyor. Oyun 7 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Karlı Bir Maceraya Atılın:

Wildfrost, soğuk bir kış diyarında geçen ve kar temalı bir kart destesi oluşturma deneyimi sunuyor. Oyuncular, farklı yeteneklere sahip kartları toplayarak ve en iyi desteleri oluşturarak vahşi ayaza karşı mücadele ediyor.

Farklı Yoldaşlar ve Rastgele Beceriler:

Oyunda farklı kart yoldaşları ile karşılaşabilir ve deste oluşturma becerilerinizi geliştirmeye çalışabilirsiniz. Vahşi ayaza karşı savaşmak için elinizden geleni yaparken farklı görevleri tamamlayabilir ve rastgele beceriler ve istatistiklerle donatılmış liderlerle rakiplerinize karşı zafer kazanabilirsiniz.

Başarılı Bir Lansman:

Wildfrost, ilk olarak 12 Nisan 2023 tarihinde Nintendo Switch ve Steam için piyasaya sürüldü. Oyun, Steam’de “Çok Olumlu” inceleme puanına sahip ve birçok oyuncu tarafından beğenildi.

Mobil Cihazlara Özel Özellikler:

Mobil cihazlar için özel olarak optimize edilmiş olan Wildfrost, sezgisel bir kontrol sistemi ve yeni bir arayüze sahip. Ayrıca, mobil cihazlarda özel içerikler ve etkinlikler de oyunculara sunulacak.



Popüler Haberler


Philips Evnia 27M2C5500W: Oyun tutkunları için mükemmel bir deneyim sunan kavisli ekran, yüksek yenileme hızı ve etkileyici renk performansıyla öne çıkıyor.


Google Arama Trendleri’ne göre, bugün oyuncular en çok Fortnite, Minecraft ve Roblox aramaları yapıyor.


Sea of Thieves hayranları, 30 Nisan 2024’te başlayacak 12. sezon için heyecanla bekliyor! Bu yeni sezonda korsanları neler bekliyor?


Geçtiğimiz aylarda GTA 5 için sekiz indirilebilir içerik planlandığı ortaya çıkmıştı.