-->
Türkiye’de en çok aranan oyunlarla ilgili başlıklar

Türkiye’nin en popüler oyunları burada! Pubg Mobile, Free Fire, LoL ve daha fazlası için hemen tıklayın. Heyecan dolu oyun dünyasına katılın!

21.03.2024 | ulasufuk

  1. Pubg Mobile: Battle Royale tarzı oyunları sevenler arasında oldukça popüler olan Pubg Mobile, Türkiye’de büyük bir oyuncu kitlesine sahiptir.
  2. Free Fire: Mobil cihazlar için geliştirilen bir diğer popüler Battle Royale oyunu olan Free Fire, Türkiye’de sıkça aranan oyunlar arasındadır.
  3. League of Legends (LoL): PC platformunda oynanan popüler MOBA oyunu League of Legends, Türkiye’de geniş bir oyuncu kitlesine sahiptir ve sıkça aranır.
  4. Valorant: Riot Games tarafından geliştirilen ve FPS ile taktiksel öğeleri birleştiren Valorant, Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahiptir.
  5. Minecraft: Yaratıcı ve hayatta kalma temalı Minecraft, Türkiye’de de geniş bir oyuncu kitlesine sahiptir ve sıkça aranır.
  6. GTA V: Rockstar Games’in popüler açık dünya oyunu Grand Theft Auto V, Türkiye’de de büyük ilgi görür ve sıkça aranır.
  7. Call of Duty: Mobile: Mobil cihazlar için geliştirilen Call of Duty: Mobile, Türkiye’de FPS oyunu sevenler arasında popülerdir ve sıkça aranır.
  8. FIFA: Futbol oyunları arasında en popüler olanlardan biri olan FIFA serisi, Türkiye’de de geniş bir oyuncu kitlesine sahiptir.
  9. Among Us: Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz eğlenceli ve popüler bir sosyal dedektiflik oyunu olan Among Us, Türkiye’de sıkça aranır.
  10. Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO): Rekabetçi birinci şahıs nişancı oyunu olan CS:GO, Türkiye’de de geniş bir oyuncu kitlesine sahiptir ve sıkça aranır.


Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.