-->
Taç Savaşları: Kara Prens Çıkışını Erteledi ve Yeni Bir Alan Tanıtımı Fragmanı Yayınladı

Kısa süre önce oynanabilir beta ve demo sürümlerinin ardından ve topluluktan gelen geri bildirimleri en üst düzeye çıkarmak için Crown Wars: The Black Prince’in çıkış tarihi PC, PlayStation®5 ve Xbox Series X|S için 23 Mayıs 2024’e ertelendi.

13.03.2024 | ulasufuk

Kısa süre önce oynanabilir beta ve demo sürümlerinin ardından ve topluluktan gelen geri bildirimleri en üst düzeye çıkarmak için Crown Wars: The Black Prince’in çıkış tarihi PC, PlayStation®5 ve Xbox Series X|S için 23 Mayıs 2024’e ertelendi.

Bu ek geliştirme süresi, sıra tabanlı taktik ve strateji oyunlarının hayranlarını memnun edecek en iyi oynanışı sunmak için oyunun çeşitli unsurlarına ince ayar yapmak ve oyuncular tarafından talep edilen bazı iyileştirmeleri dahil etmek için kullanılacak. Oyunun nihai sürümünü bekleyen NACON, oyuncunun görevlerine hazırlandığı kale olan alanın organizasyonunu açıklayan yeni bir video yayınlamaktan memnuniyet duyuyor.

Oyuncuya, restore etmesi ve müreffeh bir mülk haline getirmesi gereken harabe halindeki bir alan miras kalır. Operasyonların üssü olan mülk, oyuncunun önündeki savaşlar için stratejisini belirlediği yerdir: ekibini işe almak ve eğitmek, askerleri ihtiyaç duydukları silahlarla donatmak ve kaynaklarını yönetmek. Oyuncu daha sonra topraklarını düşman gruplara ve tüm krallığı tehdit eden şeytani bir tarikat olan Tarikat’a karşı savunmak için yola çıkmalıdır. Oyuncu savaşta zaferler kazandıkça, topraklarındaki 7 ana binayı yeniden inşa edebilir ve yükseltebilir.

Crown Wars: The Black Prince, distopik bir ortaçağ döneminde geçen ve karanlık fantezi dokunuşları eklenmiş sıra tabanlı bir taktik ve strateji oyunudur. Oyun oyuncuları, Batı’daki en güçlü krallığın tacının tehlikede olduğu, çeşitli kraliyet ailelerinin kanlı çatışmalarda karşı karşıya geldiği 100 Yıllık Savaş’ın içine çeker. Ancak oyuncular bu hanedan mücadelelerinin yanı sıra, krallığın dört bir yanına kaos tohumları eken ve güçleri tarihin akışını değiştirmeye yetecek kadar güçlü olan gizli, kötü niyetli bir örgüt olan Order ile de yüzleşmek zorunda.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.