-->
Starfield için Dev Güncelleme: 500’den Fazla Sorun Çözüldü

Bethesda tarafından sunulan Starfield için büyük bir güncelleme yayınlandı.

22.03.2024 | ulasufuk

Bethesda tarafından sunulan Starfield için büyük bir güncelleme yayınlandı. Yapılan açıklamalara göre, bu güncelleme ile birlikte 500’den fazla hatanın düzeltildiği ve çeşitli iyileştirmelerle daha stabil bir oyun deneyiminin sağlandığı belirtiliyor.

Starfield Artık Daha Stabil Bir Deneyim Sunuyor

Güncelleme detaylarına göre, öncelikle oyundaki el fenerlerinin artık geceleri daha iyi bir şekilde aydınlatıldığı ve böylece parçacıkların daha net bir şekilde görülebileceği aktarılıyor. Ayrıca, kıyafetlerde ve karakterlerin üzerinde yer alan piksel görüntülerinin de artık daha az belirgin olduğu belirtiliyor. Sakal ve bıyıklarda ise daha uzaktan daha net bir görüntü elde edilebileceği vurgulanıyor.

Görünüşlerle ilgili sorunların giderildiği bu güncelleme, aynı zamanda birçok oynanış düzeltmesi ve ayarlaması içeriyor. Örneğin, sıfır yer çekimi ortamında takviye paketi kullanılmasına rağmen güçlendirmenin devre dışı bırakılmasına neden olan bir sorunun düzeltildiği belirtiliyor. Ayrıca, bazı ara sahnelerde görünüşteki tutarsızlıkların da giderildiği ifade ediliyor.

Diğer yandan, ayarlar menüsüne daha fazla düzenleme seçeneğinin eklendiği ve gemideki güç dağılımını kontrol etmek için klavyedeki belirli tuşlara basma özelliğinin getirildiği belirtiliyor. Güncelleme sadece bunlarla sınırlı değil, tüm yama notlarına ulaşmak için resmi açıklama sayfasına göz atabilirsiniz.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.