-->
Stardew Valley İçin Yeni Güncelleme Geldi: Oyuncu Rekoru Kırıldı

ConcernedApe tarafından geliştirilen yaşam simülasyon ve çiftçilik oyunu Stardew Valley için uzun zamandır beklenen 1.6 güncellemesi sonunda yayınlandı.

22.03.2024 | ulasufuk

ConcernedApe tarafından geliştirilen yaşam simülasyon ve çiftçilik oyunu Stardew Valley için uzun zamandır beklenen 1.6 güncellemesi sonunda yayınlandı. Bu güncellemeyle birlikte oyunda kendi eş zamanlı oyuncu rekorunu kırdı ve SteamDB verilerine göre güncelleme yayınlandıktan kısa bir süre sonra oyunda 100.000’den fazla kullanıcı bulundu.

Stardew Valley için Dev Güncelleme Geldi

1.6 güncellemesi, büyük bir içerik patlamasını beraberinde getiriyor. Yama, oyuna yeni festivaller ve etkinlikler ekliyor. Bu etkinliklere katılarak balıkçılık yapabilir, yeni maceralara atılabilir ve daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, oyuna yeni bir alan da ekleniyor. Bu alan sayesinde oyuncular güçlü avantajlar ve öğeler elde edebileceği bir ustalık sistemiyle karşılaşıyor.

Güncelleme ayrıca birçok yeni diyalog içeriği de sunuyor. Örneğin, bir karakterle ticaret işine girdiğinizde artık ürün hakkında daha fazla diyalog yapabilirsiniz. Yeni öğelerin ve içeriklerin eklenmesiyle oyunun daha zengin bir deneyim sunması bekleniyor.

Tüm bu değişikliklere göz atmak için güncellemenin tam notlarını incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.