-->
Söylenti: Ghost of Tsushima’nın PC Sürümü 5 Mart’ta Duyurulacak!

Sucker Punch Productions tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanan Ghost of Tsushima için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı.

04.03.2024 | ulasufuk

Sucker Punch Productions tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanan Ghost of Tsushima için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı. XboxEra’dan Shpeshal_Nick adlı bir kullanıcı, Twitter üzerinden paylaştığı gönderi ile oyunun PC sürümünün 5 Mart tarihinde duyurulacağını iddia etti.

Shpeshal_Nick, daha önce State of Play etkinliğinin tarihini doğru bir şekilde sızdırarak güvenilirliğini kanıtlamıştı. Şimdi ise Ghost of Tsushima’nın PC sürümüyle ilgili yaptığı sızıntı, oyuncular arasında heyecan yarattı. Eğer iddia doğruysa, oyunun PC platformuna geleceği haberi, Sony’nin PlayStation özel oyunlarını belirli bir süre sonra PC’ye getirme stratejisine uygun bir gelişme olacak.

Ghost of Tsushima, Metacritic’te “genel olarak olumlu” eleştiriler almış ve Temmuz 2022 itibarıyla 9,73 milyon adet satış rakamına ulaşmıştı. PC oyuncularının bu muhteşem aksiyon-macera oyununu deneyimleme fırsatının yaklaşması, oyunseverler arasında büyük bir heyecan yaratıyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.