-->
Rain World’e Yeni Bir Ek Paket Geliyor: The Watcher!

Rain World için The Watcher adında yeni bir ek paket duyuruldu.

30.03.2024 | ulasufuk

Rain World için The Watcher adında yeni bir ek paket duyuruldu. VIDEOCULT tarafından geliştirilen ve Akupara Games tarafından yayınlanacak olan DLC’nin çıkış tarihi henüz belli değil.

The Watcher’da Neler Var?

  • Yeni alanlar ve keşfedilmeyi bekleyen gizemli bölgeler
  • Daha önce hiç görülmemiş yaratıklar
  • Yeniden tanımlanmış av ve avcılık sistemi
  • Zorlu ve heyecan verici bir deneyim

The Watcher’a Kimler Göz Atabilir?

Rain World’ü seven ve yeni bir maceraya atılmak isteyen herkes The Watcher’ı deneyebilir. DLC, oyunun temel mekaniklerini ve zorluğunu korurken yeni içerikler ve deneyimler sunuyor.

The Watcher’ı Nasıl Oynayabilirim?

The Watcher’ı oynamak için Rain World’ün ana oyununa sahip olmanız gerekiyor. DLC, Steam, PlayStation Store, Xbox Store ve Nintendo eShop’ta satışa sunulacak.

Rain World Hakkında:

Rain World, hayatta kalma odaklı bir platform oyunudur. Oyuncular, yağmur fırtınaları ve yırtıcılarla dolu distopik bir dünyada hayatta kalmaya çalışan bir slugcat’i kontrol ediyor. Rain World, atmosferik görselleri, zorlayıcı oynanışı ve sürükleyici hikayesi ile eleştirmenlerce beğenilen bir oyun.

Ek paket fragmanı 



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.