-->
PlayStation Plus Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu!

Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus aboneleri için Nisan ayı ücretsiz oyunlarını açıkladı.

28.03.2024 | ulasufuk

Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus aboneleri için Nisan ayı ücretsiz oyunlarını açıkladı. 2 Nisan ile 6 Mayıs tarihleri arasında PlayStation Plus Essential aboneleri üç yeni oyuna ücretsiz erişim sağlayabilecek.

Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları:

  • Immortals of Aveum (PS5): Fenyx Rising’in yaratıcılarından gelen Immortals of Aveum, Yunan mitolojisinden ilham alan bir aksiyon-macera oyunu.
  • Minecraft Legends (PS5, PS4): Minecraft evreninde geçen yepyeni bir aksiyon strateji oyunu olan Minecraft Legends’da kalabalıkları kontrol ederek düşmanlarla savaşacak ve dünyayı kurtaracaksınız.
  • Skul: The Hero Slayer (PS4): Bir roguelike platform oyunu olan Skul: The Hero Slayer’da, kafatası değiştiren bir kahramanı kontrol ederek zorlu platformlar ve düşmanlarla dolu bir dünyada ilerleyeceksiniz.

Ek İçerikler:

PlayStation Plus aboneleri, Nisan ayında ayrıca aşağıdaki ek içeriklere erişim kazanacak:

  • Overwatch 2 Mega Bundle (PlayStation Plus üyelerine özel)

Beekeeper Sigma Efsanevi Kostüm Art Deco Symmetra Efsanevi Kostüm Runner Sojourn Epic Kostüm Punker Queen Junker Queen Epic Kostüm Construction Ramattra Epic Kostüm Matsuri Kiriko Epic Kostüm Cassia Lifeweaver Epic Kostüm Amethyst Illari Epic Kostüm Rugby Mauga Epic Kostüm Battle Pass Kademe Atlama (x5)

Önemli Notlar:

  • Tüm oyunlara 2 Nisan ile 6 Mayıs tarihleri arasında erişebileceksiniz.
  • Bu oyunlar PlayStation Plus Essential aboneleri için mevcuttur.
  • PlayStation Plus Extra ve Deluxe aboneleri, Nisan ayında ayrıca farklı oyunlara erişebilecek.


Popüler Haberler


Google Arama Trendleri’ne göre, bugün oyuncular en çok Fortnite, Minecraft ve Roblox aramaları yapıyor.


Sea of Thieves hayranları, 30 Nisan 2024’te başlayacak 12. sezon için heyecanla bekliyor! Bu yeni sezonda korsanları neler bekliyor?


Geçtiğimiz aylarda GTA 5 için sekiz indirilebilir içerik planlandığı ortaya çıkmıştı.


Telltale Games, The Wolf Among Us 2 oyununun geliştirme aşamasından yeni görüntüler paylaştı ve Fabletown çetesinin geri döneceğini duyurdu!