-->
PGL CS2 Major Copenhagen 2024 Yarı Final Karşılaşmaları Belli Oldu!

PGL CS2 Major Copenhagen 2024’te ilk yarı final karşılaşması belli oldu. FaZe Clan ve Team Vitality, yarı finalde karşı karşıya gelecek.

29.03.2024 | ulasufuk

PGL CS2 Major Copenhagen 2024’te ilk yarı final karşılaşması belli oldu. FaZe Clan ve Team Vitality, yarı finalde karşı karşıya gelecek.

Cloud9 ve Team Spirit Elendiler:

Çeyrek finalin ilk karşılaşmasında Team Vitality, Cloud9’ı 2-0 yenerek yarı finale yükselen ilk takım oldu. FaZe Clan ise Team Spirit’i 2-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Eternal Fire Bugün Natus Vincere ile Karşılaşıyor:

Temsilcimiz Eternal Fire, bugün saat 19:00’da Natus Vincere ile karşı karşıya gelecek. Eternal Fire, bu maçı kazanırsa yarı finale yükselecek ve G2 Esports veya MOUZ ile eşleşecek.

Yarı Final Karşılaşmaları 30 Mart Cuma Günü Oynanacak:

Yarı final karşılaşmaları 30 Mart Cuma günü oynanacak. Pazar günü ise büyük final heyecanı yaşanacak.

Turnuva Hakkında:

PGL Major Copenhagen 2024, Valve & PGL işbirliği ile Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da düzenleniyor. 1 milyon dolar ödül havuzu olan turnuvada 16 takım mücadele ediyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.