-->
Oyun Dünyasına Bomba: Resident Evil’in Babası Shinji Mikami Yeni Stüdyo Kurdu!

Efsanevi oyun geliştiricisi Shinji Mikami, oyun dünyasını sarsacak bir hamle yaptı ve yepyeni bir oyun stüdyosu kurdu.

26.03.2024 | ulasufuk

Efsanevi oyun geliştiricisi Shinji Mikami, oyun dünyasını sarsacak bir hamle yaptı ve yepyeni bir oyun stüdyosu kurdu. Haberin kaynağı ise Shadows of the Damned Hella Remastered web sitesinde yer alan biyografisinde yer alan bilgiler. Stüdyonun adı ise Kamuy Inc. olarak belirlendi.

Mikami’nin Geri Dönüşü Heyecan Veriyor

Resident Evil serisiyle ün kazanmış ve oyun sektörüne damgasını vuran Mikami, 2010 yılında kurduğu The Evil Within, Ghostwire: Tokyo ve Hi-Fi Rush’ın arkasındaki stüdyo olan Tango Gameworks’ten 2023 yılında ayrıldı. Tango Gameworks daha sonra Bethesda’ya satılmıştı.

En iyi yıllarının ilk Resident Evil’i, 2002 GameCube yeniden yapım sürümünü ve Resident Evil 4’ü yönettiği zamanlar olduğunu dile getiren Mikami, o dönemde Capcom’da görev alıyordu.

Heyecan Veren İşbirlikleri Yolda

Şu anda Goichi Suda ile birlikte Shadows of the Damned Hella Remastered üzerinde çalışan Mikami’nin yeni stüdyosu Kamuy Inc. ile ilgili daha fazla detay ise henüz paylaşılmadı. Suda’nın ise Mikami ile birlikte yepyeni bir oyun deneyimi sunmak istediği biliniyor.

Oyun Dünyası Beklenti İle Dolu

Shinji Mikami’nin yeni stüdyosu Kamuy Inc., oyun dünyasında büyük bir heyecan yarattı. Mikami’nin geçmiş başarıları göz önüne alındığında, Kamuy Inc.’den de benzersiz ve unutulmaz oyunlar bekleniyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.