-->
Outlast Denemeleri Şimdi PC, PlayStation ve Xbox için Mevcut

Birlikte çalışın ya da tek başınıza çabalayın… Red Barrels’ın hayatta kalma korkusu işbirliğine dayalı çok oyunculu oyununda zihinsel ve fiziksel çilelerden sağ çıkabilecek misiniz?

05.03.2024 | ulasufuk

Birlikte çalışın ya da tek başınıza çabalayın… Red Barrels’ın hayatta kalma korkusu işbirliğine dayalı çok oyunculu oyununda zihinsel ve fiziksel çilelerden sağ çıkabilecek misiniz?

Bağımsız geliştirme stüdyosu Red Barrels, eleştirmenlerce beğenilen ve dehşet verici Outlast serisine heyecan verici bir hayatta kalma korku kooperatif çok oyunculu yaklaşımını bugün piyasaya sürdü… Outlast Trials şimdi PC, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox® Series X|S ve Xbox One® platformlarında dijital olarak indirilebilir.

Bugün yayınlanan Outlast Trials “V1”, Mayıs 2023’te PC’de Erken Erişim lansmanından bu yana alınan ve dünya çapında 1,6 milyondan fazla kopyası satılan çok değerli oyuncu geri bildirimlerinin sonucudur. Yeni içerik ve önemli geliştirmeler, yeni Trials ve karakter özelleştirme seçenekleri, haftalık mücadeleler, oyun kumandası desteği ve PC, PlayStation ve Xbox oyuncuları arasında çapraz oyun gibi yeniliklerle Red Barrels, zaten dehşet verici olan hayatta kalma korku deneyimini sürekli olarak geliştirdi.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.