-->
NFS Underground İçin Geliştirilen RTX Remix Modu Artık İndirilebilir

NFS Underground İçin Geliştirilen RTX Remix Modu Artık İndirilebilir

22.03.2024 | ulasufuk

NFS Underground İçin Geliştirilen RTX Remix Modu Artık İndirilebilir

Need for Speed hayranları için heyecan verici bir haber var: Şu anda internette güzel bir mod bulunuyor. Mod geliştiricisi ‘alessandro893’ tarafından sunulan RTX Remix Modunun Alfa sürümü artık indirilebilir ve oynanabilir durumda.

NFS Underground Yeni Bir Görüntüye Kavuşuyor

Gerçek zamanlı yol izleme efektleriyle donatılmış Need for Speed: Underground oyununda tam bir nostalji hissiyatı yaşayabilirsiniz. Oyunu RTX remix modu ile beraber daha iyi grafiklerde ve ışıklandırmayla deneyimleyebilirsiniz.

Daha fazla ayrıntıya girecek olursak, mod geliştiricisi bu sürümde RTX remix araçlarından en iyi şekilde yararlandığını ve 1000’den fazla ışık sisteminin oyuna dahil edildiğini aktardı. Ayrıca, daha iyi bir görüntü kalitesi elde etmek için birçok dokunun da yükseltildiğini belirtti. Ancak bazı düşük çözünürlüklü dokuların hala mevcut olduğunu belirtmek gerekir.

Alessandro893 tarafından belirtilene göre, modda bulunan ışıklandırma sisteminin yüzde 80’i tamamlanmış durumda. Eğer ilginizi çektiyse, modu indirip nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilirsiniz. Detaylı bilgi ve indirme bağlantısı için buraya göz atabilirsiniz.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.