-->
NFS: Most Wanted Fan Remake’ten 15 Dakikalık Oynanış Görüntüsü

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında, yarış oyunu Need for Speed: Most Wanted’ın hayran yapımı bir remake projesinin ortaya çıktığını görmüştük.

16.03.2024 | ulasufuk

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında, yarış oyunu Need for Speed: Most Wanted’ın hayran yapımı bir remake projesinin ortaya çıktığını görmüştük. Şimdi ise bu projeden yeni bir oynanış videosu bizlere sunuldu ve 15 dakikadan fazla süreyi içeren bu içerikle beraber, bu yeniden yapım sürümünün nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilirsiniz.

Fan yapımı remake’te birçok yenilik yer alıyor

Son sürüm içerisinde mod geliştiricisi NostalgiaNexus, yeni bir parçacık sisteminin oluşturulduğunu ve kendine has bir trafik sisteminin oyuna dahil edildiğini belirtti. Aynı zamanda gölgelendirme sisteminin değiştirildiğini aktaran mod geliştiricisi, 3 boyutlu ağaçların yanı sıra düşen yaprak özelliğini de yeni sürüme ekledi.

Video içeriğinden de görebileceğiniz gibi, orijinal BMW M3 GTR modelinde bazı ufak tefek iyileştirmeler mevcut. Yol kısmına bakacak olursak da, oyunun Xbox 360 sürümünden alınan bu yapının dokularının bir şekilde yükseldiğini söyleyebiliriz. Orijinal oyuna göre yeniden yapım sürüm içerisinde elbette gözle görülür birtakım değişiklikler mevcut. Bu da değişikliklere göz atmanızda fayda var diyebiliriz.

Son olarak, bu sürümün Unreal Engine 5 destekli olduğunu belirtelim.

NFS: Most Wanted fan yapımı remake videosu 



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.