-->
Nacon ve Eko Software İş Birliğiyle Geliştirilen Dragonkin: The Banished, 2025’te Yolda!

Nacon yayıncılığında ve Eko Software tarafından geliştirilen, izometrik aksiyon rol yapma oyunu Dragonkin: The Banished resmi olarak duyuruldu.

03.03.2024 | ulasufuk

Nacon yayıncılığında ve Eko Software tarafından geliştirilen, izometrik aksiyon rol yapma oyunu Dragonkin: The Banished resmi olarak duyuruldu. Oyun, PlayStation 5, Xbox Series, ve PC (Steam) platformları için 2025 yılının Şubat ayında piyasaya sürülecek.

Dragonkin: The Banished, ejderhaların toprakları tahrip ettiği ve kötü yaratıkların ortaya çıkmasının ardından hayatta kalmak için verilen mücadeleyi konu alıyor. Oyuncular, dört farklı kahraman sınıfı arasından seçim yaparak, canavarları alt etmek için büyük bir savaşa katılacaklar.

Oyunda ilerledikçe, her yendiğimiz düşman bizi hedefimize daha da yaklaştıracak. Temel amaç ise dört ejderhayı bulmak ve onları ortadan kaldırmak olacak. Dragonkin: The Banished, oyunculara etrafı keşfetme, farklı donanımları kullanma, karakter sınıflarından yararlanma ve tercihlere bağlı olarak değişen bir hikaye akışı ile zengin bir oyun deneyimi sunacak.

Duyuru fragmanı



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.