-->
Monster Hunter’ın 20. Yıl Dönümüne Özel Etkinlik Duyuruldu

Capcom’un aksiyon rol yapma serisi Monster Hunter, 20. yaşını kutlamaya hazırlanıyor.

04.03.2024 | ulasufuk

Capcom’un aksiyon rol yapma serisi Monster Hunter, 20. yaşını kutlamaya hazırlanıyor. Yeni yaşına özel bir etkinlik, 12 Mart’ta Türkiye saati ile 14:00’te gerçekleşecek ve bu özel programı YouTube üzerinden izleyebileceksiniz.

Etkinlikte yeni oyun duyuruları yer almayacak. Açıklanan bilgilere göre, özel program 2 saat boyunca devam edecek. Programda, yeni oyunlar veya Monster Hunter Wilds ile ilgili haberler yer almayacak. Ancak, 2023 yılında yapılan resmi oylama sonuçlarına göre oyuncuların en sevdikleri 10 canavar açıklanacak. Monster Hunter serisinin yönetmenleriyle bir konuşma oturumu gerçekleştirilecek ve 1 Mart’ta Universal Studios Japonya’da başlayan “Monster Hunter USJ Festivali”ne dair detaylar paylaşılacak.

Etkinlikte Monster Hunter’ın 20. yıl dönümüyle ilgili bilgiler, özel konuklar ve diğer sürprizler de bekleniyor. Serinin hayranları için kaçırılmayacak bir etkinlik olacak olan bu programı izlemek için yayın gününü bekleyebilir ve 2 saatlik özel programa katılabilirsiniz. Monster Hunter serisinin heyecanını bir araya getirecek bu özel etkinlik, oyuncular için unutulmaz anlar sunmaya hazırlanıyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.