-->
Marvel Games’in Yeni Oyunu Sızdırıldı: Overwatch Tarzında Bir Marvel Oyunu Geliyor!

Marvel Games bugün saat 18:00’de yeni bir oyun duyurmaya hazırlanıyor.

27.03.2024 | ulasufuk

Marvel Games bugün saat 18:00’de yeni bir oyun duyurmaya hazırlanıyor. Duyuru öncesinde ise oyunla ilgili bazı detaylar sızdırıldı. Sızıntılara göre oyun, Overwatch tarzında bir yapıya sahip olacak ve mobil ve PC platformları için geliştiriliyor.

Heyecan Verici Bir Marvel Deneyimi

Marvel Games, yeni projenin “heyecan verici” olduğunu ve Marvel hayranlarına yepyeni bir deneyim sunacağını bildiriyor. Oyunun ilk etapta belirli karakterlerle çıkacağı ve Thor ve Moon Knight gibi kahramanların sonraki güncellemelerle oyuna dahil edileceği söyleniyor. PvE modunun ise oyunda yer almayacağı belirtiliyor.

Üçüncü Şahıs Nişancı Aksiyon

Oyun, üçüncü şahıs kamera bakış açısı ve nişancı aksiyon sistemi ile oynanacak. Oyuncular, alan karakterlerini geliştirerek ve yeni beceriler edinerek düşmanlarla savaşacaklar.

Sızıntıların Doğruluğu

Sızdırılan bilgilerin doğruluğu şu an için resmi olarak teyit edilmiş değil. Marvel Games’in bu akşam yapacağı duyuruda oyunun detayları netlik kazanacak.

Uncharted Yönetmeninden Marvel Oyunu

Geçtiğimiz hafta Marvel ve Skydance New Media, Uncharted 1-3’ün yönetmeni Amy Hennig’in yönettiği Marvel 1943: Rise of Hydra’yı duyurdu. Yayınlanan fragman, sinematik bir içeriği bizlere sunuyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.