-->
LoL 2024 Kış Mevsimi Finali: Beşiktaş Esports ve Papara SuperMassive Karşı Karşıya!

League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.

28.03.2024 | ulasufuk

League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak. Büyük finalde, lig etabını zirvede tamamlayan Beşiktaş Esports ve yarı finallerde rakibini eleyen Papara SuperMassive karşı karşıya gelecek. 5 maçlık seri formatında oynanacak finalde, Türkiye’nin en iyi League of Legends takımı unvanı ve 1.5 milyon TL’lik büyük ödül için kıyasıya bir mücadele yaşanacak.

Beşiktaş Esports Güçlü Bir Giriş Yaptı:

Lig etabını 14 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak 1. sırada tamamlayan Beşiktaş Esports, play-off’lara da iddialı bir giriş yaptı. Yarı finalde Galatasaray Esports’u 3-0 yenerek adını finale yazdıran siyah-beyazlılar, Kış Mevsimi kupasını müzesine götürmek için son bir adım kaldı.

Papara SuperMassive Yarı Finallerde Rakibini Eledi:

Lig etabını 12 galibiyet ve 4 mağlubiyet ile 2. sırada tamamlayan Papara SuperMassive, play-off’larda ilk turu BAY geçti. Yarı finalde Boostgate Esports’u 3-0 yenerek büyük finale yükselen Papara SuperMassive, 2023 Yaz Mevsimi’nin ardından bir kez daha kupaya uzanmak istiyor.

Final Heyecanı Arıyor:

5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de LoL Esports Türkiye Twitch ve YouTube kanallarından canlı olarak yayınlanacak final karşılaşması, nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak. İki güçlü takımın karşı karşıya geleceği finalde, Türkiye’nin en iyi League of Legends takımı belli olacak.



Popüler Haberler


Google Arama Trendleri’ne göre, bugün oyuncular en çok Fortnite, Minecraft ve Roblox aramaları yapıyor.


Sea of Thieves hayranları, 30 Nisan 2024’te başlayacak 12. sezon için heyecanla bekliyor! Bu yeni sezonda korsanları neler bekliyor?


Geçtiğimiz aylarda GTA 5 için sekiz indirilebilir içerik planlandığı ortaya çıkmıştı.


Telltale Games, The Wolf Among Us 2 oyununun geliştirme aşamasından yeni görüntüler paylaştı ve Fabletown çetesinin geri döneceğini duyurdu!