-->
Korku Severler Dikkat: Dollhouse: Behind the Broken Mirror Duyuruldu!

SOEDESCO ve Indigo Studios & Grindstone iş birliğiyle geliştirilen birinci şahıs korku macera oyunu Dollhouse: Behind the Broken Mirror resmi olarak duyuruldu.

27.03.2024 | ulasufuk

SOEDESCO ve Indigo Studios & Grindstone iş birliğiyle geliştirilen birinci şahıs korku macera oyunu Dollhouse: Behind the Broken Mirror resmi olarak duyuruldu. PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) platformları için geliştirilen oyunun 2024 yılı içerisinde çıkması bekleniyor.

Klasik Korkunun Modern Yorumu

Dollhouse: Behind the Broken Mirror, karanlık bir hikayeyi sinematik bir tarzda sunarak oyuncuları büyüleyici bir maceraya sürüklüyor. Bir zamanlar ünlü bir şarkıcı olan Eliza de Moor’un rolünü üstlendiğimiz oyunda, anıların yer aldığı labirentte sıkışıp kalıyoruz.

Geçmişin Pençesinde Hayatta Kalma Mücadelesi

Geçmişin trajedilerinden kurtulmaya çalışırken zihnimizin verdiği savaşla da mücadele ediyoruz. Çarpık gerçeklikte hayatta kalmak için ilgi çekici ortamlara geçiş yapıyor ve etraftaki ipuçlarını inceleyerek gizemi çözmeye çalışıyoruz.

Klasik Korku Unsurları ve Bulmacalar

Dollhouse: Behind the Broken Mirror, klasik korku unsurlarını modern bir bakış açısıyla sunarak oyunculara gerilim dolu bir deneyim yaşatıyor. Korkutucu atmosferin yanında oyunda ilerlemek için çözmeniz gereken bulmacalar da yer alıyor.

Oyun Özellikleri:

  • Birinci şahıs kamera bakış açısı
  • Sürükleyici ve karanlık bir hikaye
  • Sinematik tarzda sunulan bir macera
  • Çarpık gerçeklikte hayatta kalma mücadelesi
  • İpuçlarını inceleyerek gizemi çözme
  • Klasik korku unsurları ve bulmacalar

Dollhouse: Behind the Broken Mirror’ı Bekleyenler

Korku oyunları sevenler ve sürükleyici bir macera arayanlar için Dollhouse: Behind the Broken Mirror oldukça heyecan verici bir yapım olarak öne çıkıyor. Oyunun 2024 yılı içerisinde çıkması bekleniyor.

Duyuru fragmanı



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.