-->
Korku Geri Dönüyor: The Coma 2B: Catacomb PC’ye Geliyor!

Headup Games ve Dvora Studio, hayatta kalma korku oyunu The Coma 2B: Catacomb’u PC için duyurdu.

26.03.2024 | ulasufuk

Headup Games ve Dvora Studio, hayatta kalma korku oyunu The Coma 2B: Catacomb’u PC için duyurdu. 2024 yılının 3. çeyreğinde Steam platformunda oyuncularla buluşacak olan yapım, gerilim dolu bir maceraya hazır mısınız sorusunu soruyor.

The Coma 2B: Catacomb’un Hikayesi

Youngho, “Koma” olarak bilinen korkunç ayna boyutundan nihayet kurtulmuş ve okula geri dönerek hayatına kaldığı yerden devam etmeye başlamıştır. Fakat her şey yolunda gitmez. Youngho, Vicious Sister’dan kurtulmak için Yaesol’un notlarında bahsi geçen güçlü bir kutsal kılıcı aramaya koyulur. Bu arayış onu Dokaebi Pazarı’nın altında bulunan devasa bir tesise sürükler. Tam da bu sırada ayna boyutuna beklenmedik bir ziyaretçi gelir ve işler iyice karışır. Yaesol ile bağlantılı yeni bir karakterin yardımıyla Youngho, Vicious Sister’ı yenmeyi başarabilecek mi?

The Coma 2B: Catacomb’un Özellikleri

  • Kore temalı hayatta kalma korku macerası
  • The Coma 2: Vicious Sisters’ın ön hikayesi
  • The Coma serisinin hikayesini tamamlayan bir köprü görevi
  • The Coma’nın ana kahramanı Youngho Choi ile tekrar buluşma
  • Gerçekliğin ayna boyutundan kurtulmak için mücadele
  • The Coma ve The Coma 2 arasındaki gizemi çözme

Oyun Severleri Heyecanlandıran Yapım

The Coma 2B: Catacomb, gerilim ve korku severleri heyecanlandıracak bir yapım olarak öne çıkıyor. Oyunun atmosferi, hikayesi ve oynanışı ile dikkat çeken yapım, 2024’ün en merak edilen oyunlarından biri olmaya aday.


Fragman Videosu 



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.