-->
It Takes Two Satışları Durdurulamıyor: 16 Milyon Kopya Satıldı!

Hazelight Studios tarafından geliştirilen ve co-op oynanışıyla büyük beğeni toplayan It Takes Two, satış rakamlarını 16 milyona yükseltti.

27.03.2024 | ulasufuk

Hazelight Studios tarafından geliştirilen ve co-op oynanışıyla büyük beğeni toplayan It Takes Two, satış rakamlarını 16 milyona yükseltti. Platform ve bulmaca öğelerini ustaca harmanlayan yapım, lansmanından sonra da popülerliğini korumaya devam ediyor.

It Takes Two Satışları Hızla Artıyor

26 Mart 2021’de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için Steam ve Origin platformlarında satışa sunulan It Takes Two, 4 Kasım 2022’de Nintendo Switch’e de giriş yaptı. Şubat 2023’te 10 milyon satış rakamına ulaşan oyun, son 10 ayda 6 milyon kopya daha satarak başarısını perçinledi.

Eğlenceli ve Yenilikçi Oynanış

It Takes Two, iki kişilik co-op oynanışa odaklanan ve her iki oyuncu için de eşsiz deneyimler sunan bir yapım. Oyuncular, farklı mekanikler ve bulmacalarla dolu birbirinden ilginç bölümlerde ilerlerken, her bölümde farklı bir oyun tarzıyla karşılaşıyor.

Arkadaşını Ücretsiz Oynamaya Davet Et!

It Takes Two’nun “Friend’s Pass” özelliği sayesinde, oyunu satın alan bir kişi, arkadaşını ücretsiz olarak oyuna davet edebiliyor. Bu sayede, iki kişi de oyunu satın almadan keyifli bir platform macerası yaşayabiliyor.

It Takes Two’nun Başarısı Haklı

It Takes Two, özgün ve eğlenceli oynanışı, sürükleyici hikayesi ve etkileyici görselleriyle büyük bir başarı yakaladı. Kazanılan ödüller ve yüksek satış rakamları, oyunun kalitesini ve oyuncular tarafından ne kadar sevildiğini açıkça gösteriyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.