-->
Heyecan Verici Haber: Stellar Blade Demosu 29 Mart’ta Geliyor!

Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan ve SHIFT UP tarafından geliştirilen aksiyon macera oyunu Stellar Blade için demo sürümü duyuruldu.

26.03.2024 | ulasufuk

Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan ve SHIFT UP tarafından geliştirilen aksiyon macera oyunu Stellar Blade için demo sürümü duyuruldu. PlayStation 5 konsollarına özel olarak çıkacak olan bu oyunun demosuna 29 Mart Türkiye saati ile 17.00’de erişebileceksiniz.

Stellar Blade’in İlk Bölümünü Deneyin

PlayStation Store üzerinden yayınlanacak olan demo sürümü, oyunun ilk bölümünü kapsıyor. Ayrıca ilk bölümde heyecan verici bir boss savaşı da oyunculara sunuluyor. Demoda kaydettiğiniz veriler tam oyuna aktarılabiliyor, bu sayede oyunun ilk bölümünü tamamladıktan sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Dikkat Çekici Özellikler

  • Etkileyici karakter tasarımı
  • Yüksek dozda aksiyon
  • Muhteşem kombolar
  • Çevik karakter kontrolü
  • Görsel açıdan etkileyici ortamlar

Beklenen Oyun 26 Nisan’da Çıkıyor

Beklenen yapımlar arasında yer alan Stellar Blade, 26 Nisan tarihinde PlayStation 5 için çıkacak. Demoyu oynayarak oyunu deneyebilir ve tam sürüme almadan önce karar verebilirsiniz.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.