-->
Heyecan Dorukta! VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde Çeyrek Finaller Başlıyor!

VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!

28.03.2024 | ulasufuk

VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor! Çeyrek finaller yarın, 29 Mart Cuma günü başlıyor. Dört takım, şampiyonluk yolunda ilk adımı atmak için karşı karşıya gelecek.

Çeyrek Final Eşleşmeleri:

  • Galatasaray Esports vs. Galakticos: Kazanan, HOWL Esports ile yarı finalde karşılaşacak.
  • Papara SuperMassive vs. İstanbul Wildcats: Kazanan, Fire Flux Esports ile yarı finalde karşılaşacak.

Maç Formatı:

Tüm çeyrek final karşılaşmaları 3 maçlık seri formatında oynanacak. İlk iki maçı kazanan takım yarı finale yükselecek. 2-1’lik skorlar halinde ise üçüncü ve son maç, seriyi kazananı belirleyecek.

Büyük Final:

VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nin büyük finali 14 Nisan’da 5 maçlık seri formatında oynanacak. Büyük finalde, yarı finallerden çıkan iki takım karşı karşıya gelecek ve Türkiye’nin en iyi VALORANT takımı unvanı için mücadele edecek.

Kaçırmayın!

VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi çeyrek final karşılaşmalarını kaçırmayın! Tüm maçlar resmi Twitch ve YouTube kanallarından canlı olarak yayınlanacak.



Popüler Haberler


Google Arama Trendleri’ne göre, bugün oyuncular en çok Fortnite, Minecraft ve Roblox aramaları yapıyor.


Sea of Thieves hayranları, 30 Nisan 2024’te başlayacak 12. sezon için heyecanla bekliyor! Bu yeni sezonda korsanları neler bekliyor?


Geçtiğimiz aylarda GTA 5 için sekiz indirilebilir içerik planlandığı ortaya çıkmıştı.


Telltale Games, The Wolf Among Us 2 oyununun geliştirme aşamasından yeni görüntüler paylaştı ve Fabletown çetesinin geri döneceğini duyurdu!