-->
GOG’da Yeni Bir Bedava Oyun: Hammerting’i Kaçırmayın!

Oyun severler, GOG platformunda yeni bir ücretsiz oyunun heyecanını yaşıyor!

30.03.2024 | ulasufuk

Oyun severler, GOG platformunda yeni bir ücretsiz oyunun heyecanını yaşıyor! Platform, son zamanlarda ücretsiz oyun dağıtma konusunda oldukça cömert davranıyor ve bu sefer de Hammerting oyununu oyunculara ücretsiz olarak sunuyor.

Hammerting, dikey bir cüce madenci koloni simülasyonu ve RPG ögeleri içeren bir oyundur. 2022 yılında WarpFrog tarafından geliştirilen oyun, madencilik, zanaatkarlık, keşif ve savaş gibi birçok farklı mekanik barındırıyor.

Hammerting oyununda, yeraltında bir cüce kolonisini yönetiyor, madenler kazıyor, değerli kaynaklar çıkarıyor ve cücelerinizi geliştirmek için yeni ekipmanlar üretiyorsunuz. Oyun, zengin bir hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve sürükleyici bir oynanışı ile öne çıkıyor.

Hammerting oyunu, normalde 40 TL‘ye satılıyor. Ancak bu fırsatı kaçırmayın ve oyunu 2024-03-30 tarihine kadar GOG kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyin!

Oyunu Ücretsiz Almak İçin:

  1. GOG.com‘a gidin ve bir hesap oluşturun.
  2. Ana sayfada “Ücretsiz Oyunlar” sekmesine tıklayın.
  3. Hammerting oyununu bulun ve “Kütüphaneye Ekle” butonuna tıklayın.
  4. Oyun kütüphanenize eklendikten sonra oyunu istediğiniz zaman indirip oynayabilirsiniz.

Bu fırsatı kaçırmayın ve GOG’da ücretsiz oyunların keyfini çıkarın!



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.