-->
Genshin Impact 4.5 Sürümü, Mondstadt’ta Bir İş Yönetimi Etkinliğini ve Oynanabilir Karakter Chiori’yi Beraberinde Getiriyor

HoYoverse ekibinden selamlar! Bugün Genshin Impact’in 13 Mart’ta yayınlanacak olan 4.5 Sürümü hakkındaki bilgileri paylaşmak istiyoruz.

01.03.2024 | ulasufuk

HoYoverse ekibinden selamlar! Bugün Genshin Impact’in 13 Mart’ta yayınlanacak olan 4.5 Sürümü hakkındaki bilgileri paylaşmak istiyoruz. Yeni sürümde, Mondstadt’ta rahatlatıcı bir oyun olan simya iksiri dükkanı yönetme yer alacak. Dahi moda tasarımcısı ve “Butik Chioriya”nın sahibi Chiori, oynanabilir karakter olarak gelecek!

Bunların dışında, bu güncellemede karakter gelişimi için sistem iyileştirmeleri yapılacak ve hem karakter hem silah elde edilebilen yeni “Nostaljik Dilek” eklenecek.

Genshin Impact 4.5 Sürümü tanıtımını izlemek için tıkla:

4.5 Sürümü “Sırmalara Sarılı Kılıçlar”ın Öne Çıkan İçerikleri:

– Favonius Şövalyeleri seni Mondstadt’ta bir simya iksiri dükkanını yönetmeye davet edecek.

– Chiori, 5 yıldızlı oynanabilir bir Toprak (Kılıç) karakteri olacak.

– Albedo, Eula, Mona, Klee, Diluc ve Jean adlı karakterlerin yanı sıra Kurdun Mezar Taşı ve Avcının Yolu dahil 10’dan fazla 5 yıldızlı silahı içeren yeni dilek türü “”Nostaljik Dilek”” yayınlanacak.

– Karakter geliştirme üzerine faydalı öneriler sağlamak için Paimon Menüsüne “”Eğitim Rehberi”” eklenecek ve bir dizi iyileştirme yapılacak.

– Kedilerle oynadığın “”Pisi Pisi Kalesi’nde Bir Miyavcera”” ve top ateşlediğin “”Ateş Hattında Yuvarlanma”” adında iki mini oyun eklenecek.

Vakit ayırdığın ve takipte kaldığın için teşekkürler! Soruların olursa bizimle her zaman iletişime geçebilirsin.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.