-->
Dragon’s Dogma 2 Görüntüleri Canlı Yayınlarla Sızdırılıyor!

Capcom tarafından piyasaya sunulacak olan aksiyon rol yapma oyunu Dragon’s Dogma 2’nin içerikleri internet üzerinde sızdırılıyor.

16.03.2024 | ulasufuk

Capcom tarafından piyasaya sunulacak olan aksiyon rol yapma oyunu Dragon’s Dogma 2’nin içerikleri internet üzerinde sızdırılıyor. Oyunun resmi olarak 22 Mart’ta piyasaya sürülmesi planlanmasına rağmen, şu anda Twitch canlı yayınları aracılığıyla erken erişim sağlanabiliyor.

Oyun içerikleri gün yüzüne çıkıyor

Yaklaşık olarak bir hafta gibi kısa bir süre kala, oyunun erken erişimine sahip birçok kullanıcı bulunuyor. Bu kullanıcılar, oyunun içeriklerini canlı yayınlarla diğer bekleyen oyunculara sunmakta ancak spoiler yemek istemeyenlerin dikkatli olması önem arz etmektedir.

JustIchor adlı bir kullanıcının yayınladığı canlı yayın görüntüsüne göre, PS5 sürümüne erken erişim sağlayan bir kullanıcı, 2 saatten fazla içeriği kullanıcılara sunuyor. Ancak, oyunun PC sürümünün henüz herhangi bir şekilde sızdırılmadığını belirtmek önemlidir.

Bu içerikleri sağlayan kanallara veya kullanıcılara erişim linki sunmamaktayız. Dolayısıyla, oyunu bekleyen ve oynayacak olanların bu sızıntı içeriklere dikkat etmelerini öneriyoruz.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.