-->
Dragon Age: Dreadwolf, 2024 Yılında Çıkıyor!”

EA ve Bioware ekipleri tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu Dragon Age: Dreadwolf hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

04.03.2024 | ulasufuk

EA ve Bioware ekipleri tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu Dragon Age: Dreadwolf hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Oyunun 2024 yılı içinde çıkış yapacağı ve yaz aylarında tam tanıtımının gerçekleştirileceği bildiriliyor.

Giant Bomb muhabiri Jeff Grubb, Game Mess Decides podcast’inde ortak sunucu Mike Minotti ile yaptığı sohbette oyunla ilgili çeşitli bilgileri paylaştı. Grubb, Dragon Age: Dreadwolf’un muhtemelen yaz aylarında tanıtılacağını ve tam çıkış tarihinin henüz net olmasa da bu yıl içinde piyasaya sürüleceğini belirtti. Ayrıca, EA’nın bu konuda güvence verdiğini ifade etti.

BioWare genel müdürü Gary McKay, geçtiğimiz Ekim ayında oyunun alfa sürümüne ulaşıldığını ve ilk görevin açılış sahnelerinden sonuna kadar oynanabilir olduğunu açıklamıştı. Oyunun oynanış içeriği ise Şubat ayında sızdırılmış ve devam oyununun ilk bakışı bu sızıntılar aracılığıyla ortaya çıkmıştı. Dragon Age hayranları, yaz aylarındaki tam tanıtımı ve çıkışını heyecanla bekleyebilirler.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.